Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Диана Димитрова отговори на Дачков, ето какво му написа

Актрисата Диана Димитрова, която преди пет години е била брутално пребита от колега, отговори на журналиста Явор Дачков.
Последният излезе с мнение, че тя е слаба актриса и „трябва да се радва, че се е разминала леко“.
Ето какво написа Димитрова в отговор на журналиста Явор Дачков:
„Ето, това вече е истинско въображение! Впечатлена съм!!!
Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност.
Малко факти. “Слабата“ актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015г. Прилагам линк за да доразвиете въображението си, въпреки, че то май таван няма.
Но… къде съм тръгнала с моето скромно постижение, след като обиждате номинирания за Оскар – Тео Ушев… Излязох от дори неверифицирания ви профил, защото ми замириса на едни лагери, които избиха, като мухи интелектуалците в България.
П.С. Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници…“
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.

The post Диана Димитрова отговори на Дачков, ето какво му написа appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com