Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дзюба нарече Левандовски и компания "говеда" заради отказа им да играят с тях

Нападателят на Адана Демирспор – Артьом Дзюба, обиди футболните национали на Полша заради отказа им да играят с Русия в плейофите за класиране на Световното първенство по футбол. “Дружина полска” трябваше да се изправи срещу “Сборная”, но заради руската инвазия в Украйна отказаха да го направят.
Дзюба и бившият селекционер на Русия – Леонид Слуцкий, коментираха шансовете на техния тим на Мондиал 2022, ако се беше класирал. Футболистът заяви, че ненавижда, когато големи турнири се провеждат без руско участие и го боли от това.
“Трудно е да кажа кои отбори щях да искам да видя в групата ни, ако Русия беше стигнала до Световното първенство. Поне да имаше шанс да излезе и да се бие с тези поляци-разказвачи. В светлината на последните събития изобщо не ги понасям.
Когато започнаха да викат: “Няма да играем с тях”, а после: “О, жалко, че не играхме с тях!”. Самите те, говедата, викаха, че не искат да играят!”, избухна Дзюба в предаването “Световното първенство на дивана”. Историята как Русия не стигна до Мондиал 2022 накратко четете тук. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg