Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Джорджо Киелини към съотборниците си за скандалната сделка в Ювентус: Не говорете за това!

Съобщение на Джорджо Киелини, касаещо споразумението за тайното изплащане на заплатите, излезе на бял свят. В момента Ювентус бива разследван за фалшифицирани капиталови печалби, а също и за „замразените“ заплати.
От клуба бяха съобщили, че в рамките на 4 месеца футболистите няма да вземат месечните си възнаграждения. Целта на това беше да се облекчат разходите на италианския гранд покрай пандемията от Covid-19. Заплатите обаче не са били спрени изцяло, а се е стигнало до споразумението да бъдат изплатени под формата на бонуси през следващите сезони.
Чатове в групата на Ювентус в WhatsApp дадоха още яснота по въпроса. Джорджо Киелини моли съотборниците си да запазят мълчание за споразумението, като съобщението е изпратено на 27 март 2020 година.
“Здравейте всички, както знаете, разговаряме с Фабио (Паратичи) и президента, за да се опитаме да помогнем на клуба и на всички служители в този труден момент. Окончателното предложение е следното: да останем без заплати за четири месеца, три от тях ще ни бъдат платени, ако успеем да довършим сезона, а противен случай ще получим по две и половина. Президентът гарантира изплащането на една месечна заплата на 1 юли, а останалата част – през сезон 2020/21. Наистина благодарят на целия екип за проявеното разбиране. В случай че всичко е наред, утре ще имам документ, подписан от президента, в който той гарантира гореспоменатото. Поради борсовото законодателство съобщението, което ще излезе, е само за отказа от заплатите за четирите месеца. Молим ви да НЕ ГОВОРИТЕ В ИНТЕРВЮТАТА за подробностите на споразумението”, се казва в първото съобщение на Киелини според La Repubblica.
На следващия ден пише и следното: „През следващите няколко дни ще получите документ, който няма нищо общо с този, който подписахме аз и президентът, в който се задължаваме да се откажем от заплатите си до края на този сезон. Впоследствие ще се свържем с вашите адвокати или агенти и В СЪЩОТО ВРЕМЕ ще бъдат подписани договорите, валидни за този и следващия сезон. Ювентус ще направи прессъобщение, в което ще се казва, че се отказваме от четири месечни възнаграждения, за да помогнем на клуба. Благодаря ви за всичко.”
На фона на всичко това стана ясна и друга схема на „бианконерите“.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg