Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Джони Деп призна, че няма нужда от Холивуд, просълзи се от овациите в Кан (ВИДЕО)

Джони Деп се появи в Кан в деня след премиерата на първия филм с негово участие в последните три години. Публичните изяви на Деп са редки. Актьорът отговори на журналистически въпроси след прожекцията на филма “Жана дьо Бари”, в който играе крал Луи XV.
Актьорът спечели съдебната битка срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. Част от аргументите му в процеса през 2022 г. беше фактът, че е загубил работата си заради обвиненията на Хърд.
Амбър Хърд трябва да изплати 10 млн. щатски долара на Джони Деп според решението на съда. Сумата е за нанесени щети и компенсация за това, че Хърд е излъгала, обвинявайки бившия си съпруг в домашно насилие.
Мей Мъск позира в рокля на български дизайнер (СНИМКА)
Видеоклип, споделен в социалните мрежи от „Variety“, показва видимо развълнувания Деп по време на повече от петминутните овации за филма му “Jeanne du Barry”, в който той играе ролята на бившия крал на Франция Луи XV.
Това е първият филмов проект на актьора след съдебния процес за клевета с бившата му съпруга Амбър Хърд миналото лято. Съдебното жури установи, че и двамата са отговорни за клевета в делата си един срещу друг, но присъди значително по-голямо обезщетение на Деп.
„Jeanne du Barry“ разказва историята на Мария-Жана Бекю, графиня Дю Бари, която е била известна като Мадам Дю Бари и е била любовница на крал Луи XV.
“Не се чувствам бойкотиран от Холивуд, защото не мисля за Холивуд. Лично аз вече нямам нужда от Холивуд. Живеем в странно време, всеки би желал да може да бъде себе си, но не може”, каза още актьорът.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg