Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Джони Велинов нарече Черно море 'преодолим отбор' и заяви: Чакайте силен сезон от ЦСКА

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана доволен от жребия на “армейците” за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Техен противник ще бъде Черно море, а мачът ще се изиграе на “Българска армия” между 4 и 6 април 2023 година!
“Нормален жребий, щом сме вкъщи. Черно море е силен отбор, ще бъде тежко, но все пак сме ЦСКА. В ЦСКА винаги целта е една – шампионска титла и Купата на България. След това идват европейските турнири. Доволен съм, благодарен съм от жребия. Преодолим отбор”, заяви той, цитиран от “Dsport”.
Джони Велинов коментира и първото място на тима на Саша Илич в Първа лига: “Отдавна не сме били на първо място. Много сме доволни от постигнатото. Това беше много важно за нас и го постигнахме. Сега трябва да се продължава само нагоре, нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА”.
Запитан за зимната селекция в Борисовата градина, Велинов разкри, че ще има само един-двама нови играчи: “Ще има, естествено. Максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме много качествени футболисти и е нормално 1-2 силни да дойдат. Това ще бъде. Като започне първенството, ще се съобщи кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – 3 от 10 – кои са летните попълнения на ЦСКА, които Саша Илич лично е посочил?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg