Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Джоли разкри повече за марката си за устойчива мода

Анджелина Джоли официално представи марката си за устойчива мода, за която вече писахме. Тя ще позволява на клиентите да подновяват старите си дрехи, предаде „Асошиейтед прес“.
Актрисата, режисьор и бивш специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците съобщи, че този нов проект, наречен „Ателие Джоли“ (Atelier Jolie), ще разчита на вече създадени, но неизползвани тъкани, както и на стари използвани материали.
„Надяваме се да създадем общност, изпълнена с креативност и вдъхновение, независимо от социално-икономическия произход на хората“, написа Джоли в Instagram. „Ще наблегнем на хората, които ще участват във всяко творение.“

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Angelina Jolie (@angelinajolie)

В екипа на „Ателие Джоли“ ще се включат майстори шивачи и занаятчии от цял свят, като също ще има програми за чиракуване за бежанци и други талантливи, недооценени социални групи, обясни Джоли. Също така клиентите ще могат да подновяват или преработват старите си дрехи – по този начин ще има по-малко отпадъци при производството на дрехите.
Идеята произтича от моята признателност и дълбоко уважение към множеството шивачи и майстори, с които съм работила през годините, от желанието да се използват вече наличните висококачествени материали, както и неизползваните платове, каза звездата.
Дрехите, които Джоли и семейството ѝ носят. Две от децата ѝ – Шайло и Захара, носеха тоалети от нейния архив на премиерата на филма „Вечните“ през 2021 г.
Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg