Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Джокович след посланието за Косово: Не ме интересува дали ще ме накажат, бих го направил отново

Двукратният шампион на “Ролан Гарос” Новак Джокович стартира на тунира с победа над Александър Ковачевич, но не това бе водещо след края на двубоя. Световният №3 разпали скандал с посланието си на камерата след двубоя, което гласеше: “Косово е сърцето на Сърбия. Спрете насилието”.
Джокович няма да се извинява, би го направил отново

“Нямам намерение да влизам в спорове на политическа тематика, темата е доста деликатна. Като сърбин ме боли много за това, което се случва в Косово. Това е най-малкото, което мога да направя. В качеството си на публична личност и син на човек, роден в Косово, аз се чувствам отговорен. Не знам какво ще донесе бъдещето за сръбския народ и за Косово, но в такива ситуации е важно да показваме подкрепа и да бъдем единни”, сподели сърбинът.
Той не се интересува дали ще бъде наказан, като сподели, че би го направил отново. “Не знам какво ще стане. Разбрах, че е имало доста гневни реакции в социалните мрежи. Не ме интересува дали ще ме накажат. Бих го направил отново, искам да покажа подкрепа за цяла Сърбия. Винаги съм казвал, че съм против войните. Изпитвам съпричастност към всички хора, които се намират в подобна ситуация, но случващото се в Косово в момента е прецедент в международното право”, допълни Джокович относно постъпката си след първия мач в Париж.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg