Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дешан призна: Трудно бе да изпълняваме дузпи пред аржентинските фенове

Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че за играчите му е било трудно да изпълняват дузпи пред сектора с фенове на Аржентина във финала на Световното първенство по футбол.
“Петлите” направиха два пропуска от бялата точка и не успяха да защитят световната си титла, въпреки че на два пъти наваксаха изоставане в редовното време и продълженията. В крайна сметка, резултатът след 120 минути игра беше 3:3.
“Имаше много причини да не играем добре в първите 60 минути. Изправихме се пред трудни неща в последните дни – заболяване и други работи. Сега съжаляваме още повече. Ако бяхме допуснали трети гол при 2:0, нямаше какво да кажем.
След това показахме много кураж, качество и енергия, за да ги притиснем. Но какво ни донесе това в края? Имахме един шанс в 120-ата минута, удар в краката на вратаря. След това при дузпите ни беше трудно пред феновете на Аржентина”, коментира треньорът на Франция.
“В това първенство показахме много класа и енергия. В този мач успяхме да се върнем от нищото. Когато се върнеш така и докоснеш нещо, но в края то ти се изплъзне, е дори по-трудно да го приемеш. Но това е реалността, трябва да я приемем”, завърши специалистът. Ето какво каза Дешан веднага след загубата на финала.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg