Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дешан и Варан скастрили звездите на Франция на полувремето срещу Полша

Селекционерът на Франция Дидие Дешан е държал реч на играчите си по време на осминафиналния двубой от Световното първенство по футбол срещу Полша. Той е бил подкрепен от защитника Рафаел Варан, а повод за това е станало представянето на “петлите” през първата част.
Двубоят завърши с победа за световния шампион с 3:1, но на почивката “петлите” водеха само с 1:0, благодарение на гол на Оливие Жиру в 44′.
Дешан е бил много недоволен от видяното и е поискал повече движение от страна на футболистите. Той им е заявил, че играят като аматьори. По-конкретно треньорът е заръчал на Антоан Гризман да не иска топката във всяка част от терена, а да работи по-добре от дясната страна на отбраната при загуба на топката. В противен случай това оставяло Жул Кунде сам.
След думите на Дешан, и Варан се е обърнал към съотборниците си, казвайки следното: “Намираме се на осминафинал на световно първенство, живеем мечтата си, но тази мечта може да свърши във всеки момент, ако продължаваме в същия дух”. А ето кой свой играч Дешан скастри открито и защо. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg