Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Децата на Ален Делон съдят жената, която се грижи за него

Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда срещу спътницата на баща им Хироми по обвинения в тормоз и незаконно присвояване на личната му кореспонденция, съобщи АФП, като цитира адвоката им Кристоф Айела.
Юристът каза, че 87-годишният Ален Делон се е присъединил към иска срещу 66-годишната си спътница в писмено изявление. Жалбата е подадена в Монтаржи, департамент Лоаре, от трите деца на френската кинозвезда – Анушка, Ален-Фабиен и Антъни Делон.
Вижте още: Горчиво: Евгени Димитров се ожени за водеща от bTV
След сърдечно-съдовите проблеми на актьора през 2019 г. тази жена се премести в дома му и стана все по-агресивна, с унизително и оскърбително отношение към него и децата му, се казва в изявление на адвоката на децата на Делон.
Тя “постоянно изолира Ален Делон от близките му приятели и семейството му, като използва заплахи. Системно контролира телефонните му разговори и личните съобщения. Отговаря вместо него… и се опитва да получава пощенските му пратки. Пречи на децата му да го посещават редовно, както винаги са го правили. Тя е авторитарна и заплашителна, като дори стига дотам, че малтретира по недопустим начин кучето на Делон”, казва още адвокатът Кристоф Айела.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Adriana Peregrina (@adriana.peregrina.7)

Според френското наказателно право за подобни действия може да бъде наложена присъда до три години затвор, както и глоба до 45 000 евро.
Вижте още: Евгени Минчев изригна: Някой превръща Лили Иванова в предсмъртница (СНИМКА)

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снима в повече от 90 филма сред които “Роко и неговите братя”, “Гепардът”, “Басейнът”, “Зоро”.
На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон е удостоен с почетна “Златна палма” за цялостната си кариера в киното.
Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg