Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Деси Слава май започна да печели битката с килограмите

Деси Слава е безспорно една от най-добрите ни поп-фолк певици, но не е тайна, че дълго време тя се бореше с един наистина сериозен проблем – излишните килограми.
Майка на две деца, Деси така и не успяваше да спечели битката със затлъстяването, което от своя страна и носеше доста подигравки от страна на недоброжелатели. Каквото и да опитваше тя, каквито и диети да правеше, излишните килограми просто си оставаха.
Сега обаче изглежда, че певицата най-сетне е открила правилната формула, която да я втали и да подобри физическата ѝ форма.
Това стана ясно от нейното гостуване в шоуто на Николаос Цитиридис. Там Деси Слава облече елегантна черна рокля, която подчерта подобрената ѝ фигура. Зрителите приеха с голяма доза изненада това, което видяха, имайки предвид, че в последните години Деси бе осезаемо по-едра.
Ето я:

Нямаме представа на какво се дължи промяната във фигурата на Деси. Вероятно тя е започнала работа с нов треньор или диетолог, който е успял да открие правилния подход за промяната при нея. Какъвто и да е отговорът, поздравяваме я за положените усилия. Резултатът определено е видим!

The post Деси Слава май започна да печели битката с килограмите appeared first on Хубава жена.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: hubavajena.bg