Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Деле Али разплака феновете си: Насилваха ме на 6 години, на 8 продавах наркотици

Бившата звезда на Тотнъм Деле Али направи разтърсващи разкрития за детството и менталното си здраве в подкаста „The Overlap“. Британецът разкри, че на 6-годишна възраст е станал жертва на сексуално насилие от страна на приятел на майка си, а на 8 години е продавал наркотици.
„На 6 години станах жертва на посегателство от страна на приятел на майка ми. Самата тя беше алкохоличка. След това ме изпратиха в Африка да се уча на дисциплина, после ме върнаха. На 7 г. започнах да пуша, а на 8 продавах наркотици. Един възрастен ми каза, че никой няма да се усъмни в дете, което кара колело, затова аз карах футболната топка, а под нея имаше наркотици“, разказа Али.

„На 11 години бях провесен от мост от човек в съседния блок. Мъж. На 12 бях осиновен от прекрасно семейство“, продължи някогашната звезда на „шпорите“.
През август миналата година той премина под наем в турския Бешикташ. През март тази година той получи контузия, която го извади от игра до края на сезона. Деле призна, че е злоупотребявал с алкохол и сънотворни, но не е споделил със семейството си, а е опитал да се справи с това сам.
„Когато се върнах от Турция, разбрах, че имам нужда от операция. Не бях добре психически, реших да отида в рехабилитационен център за психични заболявания, зависимости и травми. Не можете да принудите някого да отиде в рехабилитационен център – няма да помогне. Усетих, че е дошло времето за това и сам отидох там“, разказа футболистът. Маурисио Почетино обаче даде надежди на Али.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg