Дебютът на Кристиано Роналдо за Ал Насър се отлага… отново

Срещата на Ал Насър срещу Ал Таи ще бъде отложена. Причината за това са тежките метеорологични условия.
Така стеклите се обстоятелства поставят Кристиано Роналдо в изчакваща позиция. Дебютът на нападателя за Ал Насър ще се отложи още повече.
„Заради неспирния дъжд и неблагоприятните метеорологични условия, които повлияха на електричеството на стадиона, искаме да ви информираме, че днешният мач срещу Ал Таи се отлага с 24 часа“, се споменава в официалното изявление на Ал Насър.

Due to heavy rain and weather conditions impacting the stadium’s electricity, we have been officially informed that tonight’s match against Al Ta’i is postponed for 24 hours.We apologise for any inconvenience caused to fans and wish everyone safe travels. https://t.co/TKIOQK8Oqo
— AlNassr FC (@AlNassrFC_EN) January 5, 2023

Все още не е ясно кога точно португалецът ще изиграе първата среща за новия си отбор, тъй като му беше наложено и наказание.
В основата на това седеше нервен изблик на португалската звезда – през ноември той счупи телефон на фен, но все още не е понесъл наказанието си, наложено от Английската футболна асоциация. Заради това Роналдо ще трябва да пропусне две срещи.
Ал Насър може да привлече и още една добре позната фигура от европейския футбол.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg