Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Две легенди на английския футбол се подиграха по брутален начин с Германия (ВИДЕО)

Германия не успя да продължи напред към елиминационната фаза на Световното първенство по футбол в Катар. Маншафта не успя да излезе от своята група след разочароващи резултати, а това бе чудесен повод две величия на английския футбол да се заядат с Бундестима.
Въпросните легенди са Гари Линекер и Алън Шиърър. Двамата бивши футболисти, защитавали известно време цветовете на “трите лъва”, дълги години са впечатлявали не само по английските терени, но и на международната сцена.
Двамата използваха момента, за да се подиграят на отпадането на Германия, споделяйки видео с интересно описание в социалната мрежа Twitter как избухват в смях.
“Футболът е проста игра. 22-ма души гонят топка в продължение на 90 минути и накрая германците винаги печелят”. Ако преминат груповата фаза”, написа Линекер.
Шиърър бе по-обран, но също “натри” носа на Бундестима: “Германия е аут от Световното първенство по футбол”.
За отрицателно време двамата си навлякоха гнева на милионите германски почитатели. Гари Линекер е доста известен с подобни изказвания, докато Алън Шиърър винаги е умерен в изказванията си, изглежда този път обаче е избрал да изрази емоциите си по друг начин.

“Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.” If they get through the group stage. pic.twitter.com/Svhay80Kw2
— Gary Lineker 💙💛 (@GaryLineker) December 1, 2022

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кошмарът на Германия от 2018 се повтори и в Катар.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg