Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Двама младоци се наситиха на ЦСКА 1948, искат обратно в Левски?

През лятото на 2022 г. двама от най-обещаващите млади таланти на Левски отидоха да играят в ЦСКА 1948, но “Мач Телеграф” твърди, че вече искат да се върнат на стадион “Георги Аспарухов”.
Става въпрос за близнаците Виктор Василев и Симеон Василев!
“Приветстваме в клуба братята Симеон и Виктор Василеви, които идват при “червените” от детско-юношеската школа на Левски. Двамата са на 15 годишна възраст и доскоро бяха част от състава до 17 години на клуба, с който играха в Елитната група до 17 години. Те имат и двубои в Елитната група до 15 години”, бяха написали от ЦСКА 1948 преди време за “добре дошли”.
Виктор играе като дефанзивен халф, а брат му Симеон се подвизава като крило. И двамата имат мачове за юношеския национален отбор на България до 17 години. Според изданието, те са били разочаровани, че нямат същото влияние при “червените”, каквото са имали при “сините” и затова напират да се завърнат на “Герена”. Допълва се обаче, че не е ясно дали това ще се случи, тъй като в Левски “не обичат бегълците”!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Стойчо Младенов проговори за Пенев и разби на пух и прах слуховете, директорът в ЦСКА 1948 коментира и жребия за Купата

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg