Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Двама български актьори ще участват в продукция на Marvel (СНИМКИ)

Българската актриса Ирмена Чичикова участва в 2 епизода от телевизионния минисериал „Тайно нашествие“ (Secret Invasion), а героинята и се нарича Крийга, става ясно от сайта за филмова информация IMDB.

Освен нея във филма взима участие и друг български актьор – Венцислав Янков, в ролята на командир от ФСБ. Той също се появява в два от епизодите на сериала.

Това е още един пробив на талантлива българка във вселената на Marvel, след като по-рано Мария Бакалова даде гласа си на космическото куче Козмо в „Пазители на галактиката 3“.
Вижте още: Анелия се сгоди, показа пръстена (СНИМКА)
„Тайно нашествие“ е създаден от сценариста Кайл Брадстрийт и е част от вселената на Marvel, като се разпространява чрез платформата Disnеy+. Филмът е със рейтинг 7 в IMDB, което е доста висока оценка от страна на зрителите.
Освен българската актриса в минисериала участват още звезди като Самюел Джаксън, Бен Менделсън, Коби Смълдърс и Оливия Колман.
Чичикова спечели международно призвание с участието си в наградения със „Златна мечка“ на кинофестивала в Берлин филм „Не ме докосвай“. Позната е и от ролите си в българските филми „Доза щастие“, „Аз съм ти“ и „Виктория“.
Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg