Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Да облечеш фланелка на съперника, нанесъл най-голямото ти унижение – феновете на Барселона са бесни на Кесие (СНИМКИ)

Франк Кесие сериозно разгневи феновете на Барселона, след като бе разпространено видео, в което се вижда, че по време на почивката си е облякъл фланелка на … Байерн Мюнхен.
Дори по-лошо от това обаче бяха чифт шорти, за които се спекулира, че са от най-яростния съперник Реал Мадрид.

Image: Kessie wearing a Bayern jersey. pic.twitter.com/R31lVYJ04T
— Barça Universal (@BarcaUniversal) June 26, 2023

Феновете на Барселона са бесни
Клип на котдивоареца, който се наслаждава на ваканциите си, стана много популярен. На него се вижда, че е с фланелката на Байерн за сезон 2022/23 и привидно шорти номер 8 на Тони Кроос в Мадрид. За тях обаче не може да се потвърди.
Феновете искаха да си направят селфи със звездата, която се подчини и позира с усмивка, но може да се намръщи, щом отвори телефона си. Феновете на Барса бързо изразиха раздразнението си с едно написване: “По дяволите, какво прави този клоун????” докато друг добави: „Екипировка на Байерн, гащета на Мадрид, махнете този прок*** от тук!“

Franck Kessié in the colours of Bayern Munich. ❤️🤍 pic.twitter.com/1QELYSiG9J
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 26, 2023

Шегите обаче се появиха, благодарение на историята между Барса и Байерн.  Германският гранд унижи тима от Ла Лига с 8:2 в Шампионска лига 2019/20, което беше най-тежкото им поражение в състезанието. Оттогава те загубиха следващите си четири мача срещу баварците с общ резултат 11:0. Няма да е изненада, ако Барселона се раздели с Кесие, като той е част от потенциалните изходящи трансфери.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg