Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Данчо Полицая заяви подкрепа за проф. Габровски

Лидерът на МВР (Мъжкари за възраждане на родината) Данчо Полицая официално заяви своята подкрепа за кандидатурата на ГЕРБ за премиер проф. Николай Габровски и предложения от него проектокабинет.
Ето какво написна известният в интернет Данчо:
„Държа да започна днешния анализ с това, че от една страна съм силно изненадан от предложения кабинет, защото проф. Николай Габровски еднолично си избираше екипа и до последно нямахме никаква информация кой ще влезе в правителството, но от друга съм изключително възхитен от безупречния подбор на доказани лидери, професионалисти и демократи!
В многовековната си история, България никога не в имала истинско надпартийно експертно правителство и тъй като в момента разделението в обществото ни е огромно, номинацията на проф. Габровски е изключително адекватна и е един огромен шанс всички доказани политици и общественици да се обединим зад личността му и заедно да работим за благото на България и българските граждани!
Аз лично съм убеден, че проф. Николай Габровски е избрал правилните експерти за министри и ще имаме едно независимо правителство на съединението и стабилността, което ще започне немедлено да работи по неотложните задачи и в най-кратки срокове ще реши най-належащите държавни проблеми!
Много важно е да се отбележи, че решенията ще се взимат лично от проф. Габровски и ресорните министри, без никаква възможност за влияние от политически партии и лидери!
В името на националното обединение зад проф. Николай Габровски, аз и гражданско движение МВР заставаме твърдо зад номинацията му за премиер и заявяваме категоричната си подкрепа към него и кабинета му с едно кратко и скромно лирическо отклонение!“
The post Данчо Полицая заяви подкрепа за проф. Габровски appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com