Данчо Полицая заяви подкрепа за проф. Габровски

Лидерът на МВР (Мъжкари за възраждане на родината) Данчо Полицая официално заяви своята подкрепа за кандидатурата на ГЕРБ за премиер проф. Николай Габровски и предложения от него проектокабинет.
Ето какво написна известният в интернет Данчо:
„Държа да започна днешния анализ с това, че от една страна съм силно изненадан от предложения кабинет, защото проф. Николай Габровски еднолично си избираше екипа и до последно нямахме никаква информация кой ще влезе в правителството, но от друга съм изключително възхитен от безупречния подбор на доказани лидери, професионалисти и демократи!
В многовековната си история, България никога не в имала истинско надпартийно експертно правителство и тъй като в момента разделението в обществото ни е огромно, номинацията на проф. Габровски е изключително адекватна и е един огромен шанс всички доказани политици и общественици да се обединим зад личността му и заедно да работим за благото на България и българските граждани!
Аз лично съм убеден, че проф. Николай Габровски е избрал правилните експерти за министри и ще имаме едно независимо правителство на съединението и стабилността, което ще започне немедлено да работи по неотложните задачи и в най-кратки срокове ще реши най-належащите държавни проблеми!
Много важно е да се отбележи, че решенията ще се взимат лично от проф. Габровски и ресорните министри, без никаква възможност за влияние от политически партии и лидери!
В името на националното обединение зад проф. Николай Габровски, аз и гражданско движение МВР заставаме твърдо зад номинацията му за премиер и заявяваме категоричната си подкрепа към него и кабинета му с едно кратко и скромно лирическо отклонение!“
The post Данчо Полицая заяви подкрепа за проф. Габровски appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com