Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Гришо избухна след трите победи: Сега не мога да бъда спрян

Българският тенисист Григор Димитров сподели мнението си в приповдигнато настроение след третия пореден успех по време на Ролан Гарос, който като миналите два – постигна с 3:0 сета. 
В събота вечер той се наложи за втори път в кариерата си над 79-тия в света Даниел Алтмайер, като минути след успеха потвърди, че в момента се чувства сякаш не може да бъде спрян.

Мнението на Гришо
“Точно в момента – да. Това беше първият ми вечерен мач от началото на турнира и атмосферата беше невероятна. Благодаря на всички по трибуните, тъй като бяхте наистина страхотни.
Дължа добрите си резултати най-вече на постоянството. Преминах през доста трудности, но въпреки това продължавах да се старая да играя добър тенис. С екипа ми свършихме страхотна работа през последните няколко седмици. В момента наистина се наслаждавам на играта, а това винаги помага много.
Концентрирам се единствено върху следващата точка и следващия гейм. Винаги се старая да намирам начини да се усъвършенствам, независимо дали побеждавам или губя.
Все още има два часа до полунощ, така че засега ще си позволя да се насладя. По отношение на подготовката ми за следващия мач – ще подходя по същия начин, както досега. Ще отделя възможно най-много време за почивка и възстановяване и като цяло възнамерявам да спазвам същия режим, както през последните дни. Надявам се това да ми помогне и в следващия мач отново да се представя на ниво”, завърши Димитров след успеха си.
Вижте кой е следващият съперник на Григор Димитров по време на Ролан Гарос!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg