Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Готвят промени в Разград за втория двубой на Левски

За временна организация на движението в Разград, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР Илияна Георгиева. Тя се налага поради второто гостуване през седмицата на Левски на стадион “Хювефарма арена” за двубой с местния Лудогорец.
Двата тима се срещнаха в четвъртък следобед в отложен двубой от Първа лига и след две отменени попадение срещата завърши без победител. Следващата между двата тима ще бъде от осминафиналите за Купата на България и ще се проведе на 4 декември от 13:30 часа.

От дирекцията уточняват, че от 11:00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ /от кръстовището с бул. “Княз Борис“ до ул. “Гаврил Кръстевич“/, “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.
По улица „Ветеринарна“ ще се допуска преминаването на осъществяващите търговска дейност в зоната над стадиона. Феновете от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица „Странджа”.
ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с указанията на полицейските служители при влизане в стадиона и вътре по време на футболната среща.
Вижте попадението на Георги Миланов срещу Лудогорец, което спорно отменено!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg