Горещ коментар за ВАР на Мондиала от единствения треньор от Първа лига, познал шампиона и голмайстора на Световното първенство

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази мнението си и даде оценка на приключилото Световно първенство в Катар. Специалистът призна, че е познал кой ще триумфира със световната титла и кой ще стане голмайстор на Мондиала. Sportlive.bg уточнява, че Илиев го направи именно в анкетата на медията ни, която можете да видите ТУК.
А ето в този материал ще разберете кой наставник на отбор от родната Първа лига позна, че Мароко ще е сензацията на Мондиал 2022.
Треньор №1 на България за 2021 година коментира и работата на системата ВАР на шампионата в Катар.
„Казах, че Аржентина ще вземе титлата, а Мбапе – „Златната обувка“. Иначе, въпреки немалкото критики и негативи коментари, мисля, че в Катар се получи едно много добро световно първенство. С интересни мачове и наистина невиждан спектакъл на финала“, сподели Илиев пред „Мач Телеграф“.
„Разбира се, изключвам как работеше в някои случаи системата за ВАР (както и у нас) и други неща около съдийството, които със сигурност са подразнили много фенове по света“, коментира още 54-годишният специалист.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ! Само един треньор от Първа лига уцели два пъти десятката – позна и шампиона, и голмайстора на Мондиал 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg