Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Горещо: Ето кой мъж мачка чаршафите с Галена (СНИМКА)

Поп-фолк звездата Галена не остана дълго без еротична тръпка след раздялата със съпруга ѝ Галин.
Според последните мълви в шоубизнеса, певицата има ново гадже, при това – доста по-младо от нея. Това е ММА боецът Дани Илиев, който преди време нашумя с това, че излизаше с друга известна родна певица – Гери-Никол. Там обаче нещата приключиха и двамата стигнаха до раздяла.
„Уикенд“ съобщава, че от известно време насам Галена и Дани мачкат заедно чаршафите. ММА боецът дори посещава някои от концертите на Галена, изразявайки лично подкрепата си към нея. През лятото те са били забелязвани заедно и по морето, където са обикаляли заедно и са се радвали на топлия сезон.
Според слуховете, Дани Илиев успял да свали поп-фолк звездата след нейно участие в „Клуб 33“ в Студентски град. Според някои, в случая дори активната е била певицата, а не ММА боецът.
Галена и Дани Илиев – това ли е най-новата светска двойка?
Не е тайна, че Галена дълго време е омъжена за сладкарския бос Галин Атанасов. През годините обаче се появяваха слухове, че двамата активно си кръшкат и любовта им далеч не е толкова силна, колкото някои си мислят.
Подчертаваме, че не разполагаме с потвърждение за това, че Галена и Дани Илиев наистина се срещат, но има множество слухове в тази насока. Оставаме с наострени уши и ще следим ситуацията отблизо.
The post Горещо: Ето кой мъж мачка чаршафите с Галена (СНИМКА) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com