Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Голям проблем около билетите за пловдивското дерби Локомотив – Ботев

В Пловдив още няма яснота дали ще присъстват гостуващи фенове по време на местното дерби между Локомотив и Ботев на „Лаута“. То е насрочено за 16 юли от 18:30 часа. 

Двете ръководства са се срещнали в четвъртък с полицията, но не са взели категорично решение по темата със запалянковци на „канарчетата“. Причината е липса на адекватни условия към този момент на реновираното съоръжение.
Условията
Стадионът продължава да е без гостуващ сектор, след като дългогодишният бе съборен и скоро ще бъде открит нов такъв. През последните месеци обаче на „Лаута“ приемат феновете в клетка на Централната трибуна. Въпросното обособено пространство обаче е изключително рисково и не може да приеме много фенове.
В най-скоро време се очаква нова среща между факторите, тъй като „жълто-черните“ тотално са отхвърлили водещия вариант – да не присъстват гостуващи фенове в дербитата между отборите през редовния сезон.
Междувременно полицията е била категорична, че ще окаже нужното съдействие, но остава голямото решение на клубовете. Според „Тема Спорт“ в крайна сметка се очакват 150-200 фенове на „канарчетата“ в централната трибуна.

Липсата на решение около гостуващите привърженици бави и продажбата на билети, тъй като на „Лаута“ тепърва след решението ще умуват цените на ценните хартийки.
Вижте първоначалните очаквания около липсата на гостуващи фенове в дербито!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg