Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Голяма изненада: Асприля ще играе без пари за ЦСКА цял сезон, "червените" му заели трансферната сума

Новата звезда на ЦСКА – Данило Асприля, направи много интересно разкритие. Той заяви, че се е разбрал с българския клуб сам да изплати таксата, която “червените” платиха за него на вече бившия му тим Бейтар. Става дума за около 200 000 евро.
Защо Асприля напусна Бейтар и отиде в ЦСКА?
Така на практика колумбиецът ще играе без пари за столичния гранд в следващия сезон. Асприля разкри още, че напускането на израелския клуб и пристигането в България е породено от желанието му да бъде със семейството си. Съпругата на крилото е българка.

“Много неща, които излязоха, не бяха правилни или ясни. Ако си спомняте, през декември казах, че обмислям да се върна у дома в Колумбия след края на сезона и това беше идеята. Жена ми живее в България, така че или тя щеше да дойде с мен в Колумбия, или аз щях да се преместя в България. В Колумбия започна първенството, но нито един отбор не беше готов да плати на Бейтар за мен”, разказа Асприля пред sport1.maariv.co.il.
Споразумението с “червените”
“ЦСКА също не беше готов. Парите, които Бейтар получава, се удържат от заплатата ми, следващата година ще играя почти безплатно, но това е семейно решение, което взех. Нямаше да има значение, ако Бейтар ми бе предложил двойно, има неща, които са по- по-важно от парите или футбола. Това е семейството”, убеден е южноамериканецът.

View this post on Instagram

A post shared by Dani Asprilla (@daniasprilla70)

Конфликт между него и израелците не е имало
Асприля призна, че миналият сезон е бил пиков в кариерата му. Той наниза 17 гола и даде 5 асистенции, като помогна за спечелването на Купата на страната. “На 34-годишна възраст дадох всичко, което имах, за Бейтар. Това е част от футбола. Можете да разберете клуба, че след сезон като този, със спечелена купа и 17 гола, те искат да остана. Това обаче само доказва, че парите бяха най-малкото важно нещо тук за мен и мисля, че Бейтар също го разбира. Имаше много шум и заглавия, сякаш аз и Бейтар бяхме в конфликт. През цялото това време бях в добри отношения с ръководството, играчите и служителите в клуба”, казва футболистът. А ето кои са любимите “жертви” на Асприля.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg