Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Големи глоби и забрана за футбол! Какво ще сполети Кристиано Роналдо, ако напусне Ал Насър?

Информациите, че Кристиано Роналдо е взел решение да прекрати приключението си в Близкия Изток стават все по-чести и сериозни. Пътищата на легендарния португалец и Ал Насър по всичко личи скоро ще се разделят.
Обратно в Европа!
“Mundo Deportivo” съобщава, че 38-годишният нападател е осъзнал огромната разлика между футбола в Европа и Саудитска Арабия. Именно поради тази причина той започнал да търси всякакви опции за завръщане на Стария континент. Това обаче може да му навлече сериозни главоболия.
Ако Роналдо желае преждевременно да прекрати договора си с Ал Насър, той ще трябва да плати сериозна компенсация за оставащите 2 години по контракта му. 

Санкциите
Член 17 от Правилника на Устава за трансфери на играчи на ФИФА гласи:
“При всички случаи, страната, която прекратява договора, е наложително да плати компенсация.
Възнаграждението и останалите облаги, принадлежащи на играча по настоящия или нов договор, оставащото време по него, до максимум 5 години, таксите и разходите, платени от предишния клуб, както и въпросът дали разтрогването на договора настъпва в определения период”.
Освен всичко това, Кристиано ще срещне санкция с лишаване от състезателни права за 4 месеца. Причината той да не изтърпи подобно наказание след раздялата с Манчестър Юнайтед е, че тя е по взаимно съгласие.
В Германия вече свързват португалеца с един от местните грандове.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg