Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Голаджията на Бразилия след мача с Хърватия: Можем само да се приберем и да плачем, боли…

Голямата звезда на Бразилия и Тотнъм – Ричарлисон, разкри, че е доста тъжен след драматичното отпадане на “Селесао” от Световното първенство по футбол в Катар в четвъртфиналната фаза на турнира.
Деветката на бразилския национален тим даде интервю след края на мача, в което сподели, че отборът “може само да се прибере и да плаче”.
“В момента можем само да се приберем и да плачем, боли много. Да, просто да плачем. Мога да кажа, че искам да вляза в една огромна дупка и да не излизам от нея”, каза Ричарлисон.
Бразилия успя да поведе срещу Хърватия на четвъртфинала в заключителните минути на първото 15-минутно продължение, благодарение на гола на Неймар. “Селесао” беше с единия крак на полуфинала, но Бруно Петкович и “ватрените” имаха други планове. Така се стигна до изпълнения на дузпи, а там хърватите не сгрешиха и си осигуриха място сред най-добрите 4 на турнира.

Ричарлисон бе един от ключовите футболисти на Бразилия. Той вкара три попадения и умело ръководеше атаката на своя селекционер Тите, който пък подаде оставка след отпадането на тима.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg