Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Героят на ЦСКА Дюкенс Назон: Това е част от пътя, който трябва да извървим

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон говори след минималната победа с 1:0 над Септември София. Именно той бе реализаторът на единственото попадение в срещата, като по този начин се е разписал във всеки официален двубой след подновяването на шампионата.
„Днес не беше лесен мач. Знаехме, че ще се изправим срещу отбор, който не се страхува да играе. Имахме трудности, особено през първата част, през второто полувреме играхме по-добре. Понякога трябва да минаваме през подобни сблъсъци, за да стигнем целта си. Това е част от пътя, който трябва да извървим.
Важното е, че спечелихме 3-те точки. Нападател съм, тук съм, за да вкарвам максимално много голове. Това обаче не е най-важното. Много важно е, радвам се, като вкарвам, но на първо място е отборът и титлата, към която се стремим.
Колективът ни бута напред. Днес е потвърждение. Феновете бяха с нас, те също ни помогнаха. С тях зад нашия гръб, както и с характера, който имаме, ще бъде трудно за всеки един наш съперник.

Ние имаме целта за титлата в нашите глави, за това играем, но гледаме да го правим стъпка по стъпка, мач за мач. Не говорим постоянно за титлата, но имаме тази мисъл в главите си. Идеята е да печелим всеки мач, за да постигнем тази цел в края на сезона“ – заяви Назон.
След срещата пък старши треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че не е доволен от начина, по който „червените“ са победили.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg