Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Герой за Аржентина покани Лионел Меси в отбора му в английската Висша лига

Един от героите за Аржентина при спечелването на Световното първенство по футбол в Катар – вратарят Емилиано Мартинес, покани голямата звезда на „гаучосите“ Лионел Меси в своя отбор. Както е известно, той се състезава в английската Висша лига за Астън Вила.
Повод за шеговитото „предложение“ на стража, който е известен с чувството си за хумор, са освиркванията на привържениците на ПСЖ към седемкратния носител на „Златната топка“. Самият Меси пък със сигурност ще напусне парижани след края на сезона, когато изтича и договорът му.
Вратарят Мартинес дори подчерта, че е готов да намали заплатата си. Той допълни, че заедно ще пият мате и ще адат асадос всяка седмица. Освен това щял да поиска от хората да направят малки флагчета за него и той да си прекара отлично.
„Ако Лео е освиркван, ще го доведа в Астън Вила. Ще го примамя с мате, ще му правя асадос всеки уикенд, ще помоля хората да направят малки флагчета за него и той ще си прекарва добре. Ще си намаля заплатата за Меси, ако се налага“ – пошегува се Мартинес.

Неотдавна пък един от лидерите на ПСЖ Маркиньос призова феновете да оставят Меси на мира.

Emi Martínez: “If they are whistling Messi, I would bring him here.. at Villa [laughs] … Hey, man, we’ll drink mate, we eat asados every week. I will cut my salary, we’ll do our best [laughing]..” @SC_ESPN 🗣️🇦🇷 pic.twitter.com/5MX3h3QRjC
— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) May 22, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg