Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Германските играчи не искали акцията със закритите усти, ето кои двама лидери настояли

Двама национали на Германия са в основата на протестната акция, която тимът устрои на Световното първенство по футбол. Както е известно, преди мача с Япония в груповата фаза играчите на Бундестима си направиха обща снимка, на която са поставили ръце пред устата си.
С тази акция футболистите на Ханзи Флик са искали да изразят недоволството си от факта, нче ФИФА забрани на тях, а и на други желаещи тимове, да излизат на терена с ленти в подкрепа на ЛГБТИК обществото по света.
Според вестник “Bild” обаче повечето играчи на Маншафта не са искали да провеждат този протест. Те са били решили да не се прави нищо относно забраната, вземайки пример от останалите страни. Те са били раздразнени, когато са им били предлагани различни варианти за изразяване на несъгласие. Но двама от съотборниците им са настояли – капитанът Мануел Нойер и Леон Горецка.
Когато протестът е бил договорен, Джошуа Кимих е застанал на страната на Нойер и Горецка, но останалите са били критично настроени, вярвайки, че това ще отвлече вниманието от футбола. Впоследствие Германия загуби от Япония с 1:2, което им костваше и отпадане в групите на Мондиал 2022. По-рано се появи информация, че двама от германците дори били против акцията. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg