Георги Петков с любопитно признание: След инцидента започнах да ям повече сладко, а преди това никога не съм обичал

46-годишният вратар на Славия – Георги Петков, даде интервю пред „Мач Телеграф“, в което разкри, че няма намерение да се отказва от футбола! На 14 март той ще навърши 47 години, но заяви, че едно събитие е променило мисленето му:
„Нещата се промениха, откакто се роди дъщеря ми (б.р. – 2012 година). Оттогава наистина ми се тренира и нямам проблем дори с лагерите и подготовките. Играе ми се и съм готов да помагам на Славия и през пролетта. Договорът ми е до лятото, а след това Венци Стефанов ще решава дали ще го продължим“, сподели Петков пред изданието.
Бившият страж на Левски се върна и към началото на 2022 година, когато се сблъска тежко с нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо и загуби съзнание: „Възстановен съм и сега съм добре. Не знам дали е свързано, но след инцидента започнах да ям повече сладко, а преди това никога не съм обичал“, призна той.
*През есенния дял от Първа лига Георги Петков не записа нито една игрова минута за Славия, но все пак се отчете с един червен картон от пейката, получен при загубата на „белите“ от Лудогорец с 1:2 (26 ноември).
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Най-скъпият входящ трансфер от 20 години насам… колко пари струва новият футболист на ЦСКА?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg