Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Георги Василев: ЦСКА неслучайно е на върха!

Бившият треньор на ЦСКА и Левски – Георги Василев, даде ценни съвети на “армейците” относно това как могат да запазят крехката си преднина на върха в Първа лига, както и тази в Купата на България.
Василев записва дубъли с отборите и на двата столични гранда. Под негово ръководство “сините” постигат най-изразителната си победа срещу вечния съперник със 7:1. Наскоро той се завърна в българския футбол като спортен директор в Етър.
“През есента ЦСКА показа завидни характер и ефективност и неслучайно зимува на върха. Преди всичко, на “Армията” са длъжни да запазят този страхотен дух и настроение в съблекалнята. А това зависи от всички в клуба”, заяви Василев пред “Тема Спорт”, разкривайки рецептата за краен успех на Саша Илич и възпитаниците му.
“Червените” трябва да следват задачите и целите една след друга и да не ги прескачат. Нужно е внимателно да се прецени и осмисли постигнатото през есента и да се намери правилното надграждане. ЦСКА зимува на върха след пауза от 8 години и е изключително важно тимът да не прегори или пък да се огъне под напора на очакванията и напрежението. Защото това никога не е добър съветник.
Вече се нагледахме на есени, в които “червените” гравитират около първото място и се сгромолясват през пролетта. Сега това не трябва да бъде допускано”, допъни още той, обръщайки се директно към наставника и футболистите на “армейците”.
“Треньорът вече няколко пъти заяви, че има нужда от повишаване на качеството в отбора си. Когато един наставник казва подобно нещо, то не е случаен зов за подсигуряване, а е породено от наличието на бели петна в състава. Затова и ръководството трябва да му подсигури нужния потенциал, с който уверено да гони поставените цели. И смятам, че оценявайки ситуацията, ще е готово да откликне”, каза Василев, споделяйки мнение, че за всичко, случващо се, е виновен треньорът. Това е може би и причината за честите рокади в близкото минало в клуба.
“Както виждаме в последните години, в ЦСКА винаги отговорността понася треньорът. Това ще се случи и със Саша Илич и при добри, и при лоши резултати. Затова и той е длъжен да си създаде предпоставките да носи отговорността докрай – да взима сам решенията си и да ги отстоява. Да не цепи басма на никого.
Играчите пък трябва да са наясно къде са попаднали. В ЦСКА достойна битка за титлата и завършване на второ място не са достатъчни – считат се за провал. Затова те трябва да попият шампионския манталитет от треньора си и да го покажат нагледно на терена”, завърши Георги Василев.
Ето как и защо той похвали треньора на “червените” Саша Илич

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg