Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Георги Бижев от София спечели почивка на Малдивите от томболата на BILLA

Вчера, 14 декември, BILLA България връчи голямата награда в празничната томбола на играта „Рожден ден 22 години”, посветена на 22-рата годишнина от навлизането на веригата в страната. Победителят бе изтеглен измежду над 4 400 клиенти на BILLA, пазарували за минимум 100 лв. и регистрирали се за участие в томболата в периода 24 ноември – 7 декември. Късметлиятa, който спечели екзотичната ваканция на стойност 10 000 лв., се казва Георги Бижев, на 62 г. и е пазарувал в магазин на веригата в София.
„Пазарувам редовно, поне два пъти седмично, в магазина на BILLA в жк. „Дружба“, на ул. „Туше Делииванов“ 5. Това е моят квартален магазин, харесва ми, че локацията е удобна, продуктите са качествени и тук намирам всичко, от което семейството ми има нужда. Най-много обичам да пазарувам за моите две внучета – на 12 и на 3 години“, сподели победителят. „Не съм очаквал да спечеля голямата награда. Когато ми се обадиха, за да ми съобщят новината, просто не можех да повярвам. Почивката ще споделя, разбира се, с моята съпруга – с този подарък ще отпразнуваме 40 години от нашата сватба, които се навършват през февруари 2023 г.“, допълва Георги.
По случай 22-та си годишнина на българския пазар, веригата организира празнична томбола за своите клиенти. В допълнение към екзотичната почивка до Малдивите, всеки клиент, пазарувал за минимум 5 лв. в периода 24 ноември – 7 декември, имаше възможност да се регистрира за участие в томболата и да спечели един от общо 55 подаръчни ваучера за пазаруване в BILLA, на индивидуална стойност 400 лв. всеки от тях. Имената на печелившите бяха изтеглени на 8 декември в присъствието на нотариус и обявени в сайта на компанията: https://www.billa.bg/.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg