Гаф: В опит да се защити от обвинение на австралиец, Жиру го обърка със съотборник

Истинска каша стана в последните 24 часа между лагерите на Франция и Австралия, които се срещнаха в груповата фаза на Световното първенство по футбол.
Първоначално, нападателят на „кенгурутата“ Джейсън Къмингс разказа, че след мача на своя тим с „петлите“ е опитал да си размени фланелката с някой измежду Килиан Мбапе и Оливие Жиру. Първият обаче е отказал да се види с него, а вторият е минал покрай него, правейки се, че не разбира какво му говори. Къмингс е говорил на английски, език, който Жиру знае, тъй като дълго време игра във Висшата лига.
Днес френската звезда реши да опровергае обвиненията към него, като докаже, че размяна на фланелки между него и Къмингс е имало. Той публикува тениската на австралийски национал и написа на английски: „Как е моят английски, приятел ?“. Жиру добави смеещи се човечета и знамената на Австралия и Франция към своята публикация.
Любопитното в цялата ситуация е, че фланелката, която френският ас е получил, не е тази на Къмингс, а на съотборника му Джаксън Ървайн. Именно него е тагнал футболистът на Милан, за да го пита за своя английски. Ето какво се оплака Къмингс по-рано.

Hi 👋🏼 @jacksonirvine_ How is my english mate? 🤣🤣🤣 🇫🇷❤️🇦🇺✊🏼 pic.twitter.com/McHQP30cCX
— Olivier Giroud (@_OlivierGiroud_) December 22, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg