Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Гари Линекер се върна в ефир и в типичния си стил отсече: Тиха седмица, не се случи нищо

Последната седмица за английската легенда Гари Линекер бе изпълнена с какво ли не. Британецът бе свален от ефира на BBC заради коментари в социалните мрежи, които известната медия сметна за непристойни.
Само няколко дни по-късно мястото на Линекер обаче бе върнато, след като редица футболни експерти застанаха на негова страна и обявиха, че ще стачкуват, което не остави голям избор на BBC. 62-годишният британец се появи пряко във „ViaPlay“, където говори за изминалата седмица.
„Наистина тиха седмица, не се случи нищо“, започна шеговито Линекер. „Беше интересно, а също и изключително удовлетворяващо, имах невероятната подкрепа от моите приятели и колеги, което всъщност беше доста красиво“.

„Цялото нещо бе напълно непропорционално. Ние сме добре, проблемът е разрешен, облекчен съм, утре се връщам на работа и всичко е наред със света“, добави легендата.
Бившият футболист няма да се появи в предаването си „Match of the day“ този уикенд, тъй като ще бъде зает с отразяването на двубоя от ФА Къп между Бърнли и Манчестър Сити.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньори, футболисти и експерти подкрепиха Гари Линекер.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg