Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Гаджета ли са Рълев и Денислава? Ето цялата истина – веднъж и завинаги

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито, пише Hotnews.bg.

Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево. „Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали. Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.
Дени и Рълев от „Игри на волята“ са новата светска двойка (СНИМКА)

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си. Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Гаджета ли са Рълев и Денислава? Ето цялата истина – веднъж и завинаги appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com