Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

В Сърбия: Треньорската кариера на Йоканович тръгна от българския Левски

Източник на сръбския “Informer” изтъкна ролята на Левски в кариерата на Славиша Йоканович. Повод за това стана информацията му, че сръбският Партизан иска да назначи за свой треньор Саша Илич, който води родния ЦСКА.
Анонимният източник на медията посочва, че ако направи столичния гранд шампион, Илич едва ли ще се раздели с клуба. “Ръководството (на Партизан, б.а.) би искало Саша да се върне в Партизан, но са наясно, че дори и да не спечели титлата, вратите на европейските лиги ще бъдат отворени за него, защото той се доказа като отличен треньор в България. А Славиша Йоканович е започнал кариерата си от българския Левски”, посочва той.

Трябва да се отбележи, че Йоканович работи на “Герена” през 2013 г., но не изкара много време на поста. Преди обаче да поеме Левски, сърбинът води Партизан и спечели златен дубъл с него, а после защити и двете си титли. След това той работи в тайландския Муатонг Юнайтед, преди да акостира в София.
След като се раздели със ‘сините”, 54-годишният сега треньор пое испанския Еркулес. Последваха назначения в Уотфорд, Макаби тел Авив, Фулъм и други. Последната му месторабота беше руският Динамо (Москва). А ето какви планове за кариерата си има Йоканович след раздялата с Динамо.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg