Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

В Германия не могат да продадат екипите на Бундестима от Мондиал 2022, взимат крайни мерки

Германия отпадна безславно още в груповата фаза на Световното първенство по футбол в Катар. Главаболоията за немската футболна асоциация не приключват обаче дотук, след като германската асоциация на търговците съобщи за интересен доклад.
Според доклада асоциацията на търговците определя Мондиал 2022 като „катастрофа“ по отношение на продажбите на стоки свързани с Бундестима. Елиминацията на Германия в груповата фаза е означавала, че търговците на дребно имат затруднения с продажбата на екипировка на националния отбор дори на силно намалени цени, информира “Funke Sport”.
По този повод немските търговци са отправили съобщение към футболната асоциация, което е изпратено с цел да я накара да остави същата екипировка и за домашното Евро 2024, за да може стоката да бъде разпродадена.
Припомняме, че Германия не успя да излезе от своята група в Катар, в която бяха още отборите на Испания, Япония и Коста Рика. Момчетата на Ханзи Флик постигнаха само 1 победа срещу Коста Рика, бяха шокирани от Япония на старта на Мондиала и не успяха да се победят с “Ла Фурия”.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Бразилия задмина Германия във водеща категория на световни финали.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg