Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

В Бразилия обявиха: Жеферсон от ЦСКА казва "да" на България и става техен национал

В последните години в българския национален отбор по футбол играха няколко чужденци, всичките от Лудогорец. Никой от тях не постигна нещо впечатляващо и не остави името си в историята на А-отбора ни.
Новият национал ще е от ЦСКА?
В близко време и конкурентът на “орлите” за титлата – ЦСКА, може да излъчи национал, който е чужденец. Става дума за бразилеца Жеферсон. Новината идва от “UOL Esporte”.
“Веднага след като получи български паспорт, Жеферсон беше потърсен и от федерацията на страната, откъдето го попитаха дали има интерес да защитава националния отбор. Според UOL играчът ще приеме поканата”, пише бразилското издание.

Кога Жеферсон дойде в България?
Настоящият халф получи наш паспорт, тъй като вече повече от 5 години живее в страната. Жеферсон дойде в ЦСКА през януари 2018 година. Той не е бил национал на “Селесао”, макар през 2015 г. да беше повикан от Карлос Дунга за Копа Америка. Тогава бекът не взе участие в нито един мач.
Кога можем да го видим наш национал?
Вчера станаха ясни имената на повиканите в българския национален отбор играчи и това на бразилеца не беше сред тях. Според “UOL” причината за това е, че е бил контузен през по-голямата част от месеца.
На 17 юни “лъвовете” играят срещу Литва, а на 20-и – срещу Сърбия, в квалификациите за Евро 2024. Очаква се играчът на ЦСКА да бъде повикан за септемврийските мачове. А ето какъв рекорд записа Жеферсон за ЦСКА.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg