Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Въртележка без край – и от Висшата лига с оферти към Лионел Меси

Бъдещето на Лионел Меси остава загадка дори с наближаването на края на сезона. Барселона иска да върне легендарния си играч на “Камп Ноу”, но финансовото му състояние не позволява дори да се отправи оферта.
Накъде ще поеме Меси след ПСЖ?

Без одобрението на Ла Лига относно плана за икономическа жизнеспособност, Барса не може да предприеме никакви действия. Те нямат представа за икономическите ограничения на клуба през този сезон и това ще бъде установено едва когато получат официално одобрение от Ла Лига.
Властите трябваше да изпратят обратна връзка по-рано през месеца. Но те са взели повече от обикновено, проверяват и искат повече документи от Барса. Това мъчително чакане позволи на други ухажори да предложат изгодни оферти на Меси, като гигантът от Саудитска Арабия Ал Хилал дори е готов да отдели 500 милиона евро на година.
Според “Ole”, дори клубове от Висшата лига вече са започнали да се обръщат към 35-годишния играч за летен трансфер в Англия. Не се споменават обаче имената на отборите. Всички тези клубове са готови да тестват търпението на аржентинския национал, който все още таи мечтата си да се завърне на “Камп Ноу”. Ясно е, че желанието на Меси е най-скоро време да стане ясно бъдещето му и да не чака в последния момент. Дори и Шави се включи в коментарите за Меси, като бе категоричен, че всичко зависи от аржентинеца.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg