Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Въпреки 7-те операции за 2-3 години: Ули Вегнер още работи с Кубрат Пулев

Дългогодишният треньор на Кубрат Пулев – Ули Вегнер, вече е на 81 години и отдавна не се е появявал близо до боксьора. Той се бори със здравословни проблеми и не само у нас, но и в родната му Германия се запитаха дали той има все още професионални отношения с Кобрата.
Вегнер, който имаше счупване на бедрена кост, е трябвало да претърпи седем операции през последните няколко години. При последната от крака му е изваден 34-сантиметров пирон. Треньорът разкри, че от няколко седмици се е върнал в своя дом в Тегел и изпитва невероятно щастие от този факт.

„Все още съм в постоянен контакт със стари спортни приятели, както и с Кубрат Пулев в България. Кубрат все още получава съвети от мен“, разкри Вегнер, цитиран от berliner-kurier.de.
„От няколко седмици съм си у дома. Никой не може да си представи колко съм щастлив от това. След почти 2 години в болници и рехабилитационни клиники домът ми със скъпата ми съпруга Маргарет го чувствам като мечтана ваканция“, допълва специалистът. А ето кой е последният съперник, спряган за бой с Пулев.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg