Въпреки слуховете: Арсенал с офанзива за Юри Тилеманс от Лестър?

Гуруто в спортната журналистика – Фабрицио Романо, разкри, че Арсенал най-вероятно ще опита офанзива за футболист от конкурентен отбор във Висшата лига през зимния трансферен прозорец.
Става въпрос за звездата на Лестър Юри Тилеманс. След катастрофалното отпадане на Белгия от Световното първенство в Катар се появиха информации, че „артилеристите“ почти са се отказали от полузащитника. Последните такива обаче твърдят друго.
Изглежда все пак „топчиите“ ще опитат да преговарят с халфа през януари. Неговият договор с „лисиците“ изтича идното лято, така че настоящият му клуб ще иска да не го изпуска без пари.
„Тилеманс винаги е бил част от плановете на Арсенал. Винаги е бил оценяван и те го следят дълго време“, заяви Романо пред „GiveMeSport“ и продължи.
„Към този момент няма разговори с Лестър, но трябва да се има предвид, че в последните дни на летния трансферен прозорец Арсенал опита да го привлече. Направиха същото с Дъглас Луис.
Лестър привлече Тилеманс от Монако през 2019-а година за 40 млн. паунда. Той има изиграни 176 мача за клуба, в които записва 28 гола и 25 асистенции.
Ето от какво бяха продиктувани слуховете, че „артилеристите“ се отказват от Тилеманс

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg