Вуцов е ужасен от изоставането на "сините" и направи сравнение между чужденците в ЦСКА и Левски

Бившият футболист и наставник на Левски – Велислав Вуцов, бе гост в подкаста „За спорта без клишета“ по BTV. Там настоящият треньор на втородивизионния тим на Крумовград направи любопитни коментари по най-различни теми. 
Специалистът обаче не подмина и всичко случващо се около Левски, който изостава с 14 точки на вечния си съперник – ЦСКА, който зимува на върха в Първа лига, докато „сините“ са шести. 
„В Левски се опитват да направят нещо добро, но фактите не са в тяхна полза. Категорично съм на мнение, че ЦСКА имат по-слаби играчи и потенциал, но са 15 точки напред в класирането. Това са адски много точки. По-добри са чужденците на „Герена“, обясни Вуцов пред Петър Бакърджиев.

„За ЦСКА двама-трима стават. Другите са под нивото. И тези на Левски не са феноменални, но 8-9 могат да имат претенции. Болен съм на тема Левски и ми идва повече това изоставане. Не критикувам никого. „Герена“ е пълен всеки мач, а ЦСКА играе пред 1000 души. Те всеки мач са под стрес да не дойдат да ги набият, да ги замерят… И това пак е в ущърб на Левски и комфорта“, добавя емоционалният наставник, който бе начело на „сините“ през 2008 г. 
Вижте договорът на кой ключов играч на Левски изтича!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg