Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Вратарят на Полша Войчех Шчесни обясни как е спасил дузпата на Лионел Меси

Вратарят на Полша – Войчех Шчесни, обясни ситуацията около крайно спорната дузпа за Аржентина, която бе отсъдена за негово нарушение срещу Лионел Меси. Стражът на Ювентус призна, че е имало контакт между ръката му и главата на Бълхата:
“Веднага казах на рефера, че съм докоснал Меси по лицето с ръката си. Казах му, че е имало контакт, но не мисля, че това е дузпа. Съдията реши друго и в крайна сметка това е добре – така успях да блесна”, каза Шчесни пред “TVP” и след това разкри как е успял да спаси дузпата на звездата на “гаучосите”:
“Сега мога да кажа, че знаех къде ще шутира Меси, но по време на мача не бях съвсем сигурен. При някои дузпи Лео наблюдава вратаря, а при други просто стреля силно. Знаех, че ако шутира силно, най-вероятно ще бъде в левия ъгъл. Когато се засилваше, видях, че не се спира и затова реших да плонжирам вляво”.
Шчесни все пак призна по-голямата класа на Аржентина, но заяви, че за първи в живота си се радва на загуба:
“Щастлив съм, защото спасяването ми помогна на тима. Истината обаче е, че играхме срещу отбор от по-висока класа. Те могат да държат топката 90 минути и да не ти я дадат. Срещу такъв отбор можеш да спечелиш веднъж на 100 мача. Да, загубихме, но за първи път в живота си се радвам на загуба!”, завърши вратарят на Полша след поражението с 0:2 от “албиселесте”. За Полша предстои много тежък 1/8-финал – срещу Франция (4 декември, 17:00 часа).
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – “Отборът излезе по-силен” – коментарът на Лионел Меси след Аржентина 2:0 Полша и пропуснатата от него дузпа

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg