Водната полиция на DEVIN и БГ радио изненада интерактивния музей в Габрово

news-06-06.06

Втората проверка на Водната полиция на DEVIN Минерална и БГ Радио се проведе в Интерактивния музей на индустрията в Габрово в края на май. Екипът успя да изненада служителите заедно с Любо Киров от ТЕ, който провери дали всички пият достатъчно вода по време на работния ден и дали са достатъчни хидратирани.

Изследванията показат, че добрата хидратация в офиса може реално да допринесе за по-позитивна работна среда и креативност. Достатъчният прием на вода подобрява работоспособността на служителите и атмосферата на работното място, тъй като води до по-добро настроение и по-висока продуктивност. Хората, които приемат нужното количество вода през деня, имат повишена концентрация и по-добро здраве, което от своя страна води до по-високи професионални резултати.

По време на проверката, екипът на DEVIN Минерална и БГ Радио имаха възможност да разгледат модерния музей в Габрово, както и да се запознаят със служителите в него. Любо Киров остана изключително впечатлен от обстановката, а неговата „водна проверка“ показа, че всички служители в музея приемат достатъчно вода. Срещата премина с много настроение, а екипът на интерактивния музей на индустрията в Габрово получи специални подаръци.

photo1
За първи път Световен винен конкурс си партнира с българска минерална вода – DEVIN
май 5, 2016
news-02-06.06
DEVIN и БГ Радио отново проведоха Водна полиция
юни 6, 2016