Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Владимир Карамазов приключва с актьорската професия

Владимир Карамазов направи изненадващо признание. Един от най-добрите български актьори съобщи, че приключва с тази професия.
Малко преди спектакъла “Опашката”, в който в момента играе, той взима категорично решение, че повече не иска да се занимава с таза професия. И не заради самата професия, а заради нещата, които се случват вътре, става ясно от думите му.
“20 години аз прекалено много изтърпях. Понеже това е една професия, в която ние работим заедно прекалено много голям кръг хора, всеки със своя си характер, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден момент това вече много започна да ме натоварва наистина и се отделих. И всъщност “Опашката” беше представлението, което излезе, точно преди така да затръшна вратата. Явор Гърдев (театралният режисьор Явор Гърдев б.р.), сложи крак пред тази врата и каза “ела”. И много се радвам, че така стана, защото в живота на човек нищо не е случайно.” Tова сподели 43-годишният актьор в предаването “Важните говорят” на Радио “Фокус”.
Актьорът коментира и актуалната тема за скандалите около Народния театър “Иван Вазов”: “Всъщност в момента аз няма да кажа нищо по тази тема, поради простата причина, че в момента се случват там някакви неща, които са някакви податки този конфликт да се разреши, и затова не искам да наливам масло в огъня. Имам категорично мнение по въпроса, то е много крайно. И единственото, което мога да кажа, че ако на някого не му изнася някъде и поради някаква причина не се чувства добре, а пък всички останали се чувстват добре, просто трябва да стане и да си замине, както аз съм го правил многократно. Мисля, че това е най-достойното поведение.”
“Когато предишният директор беше в Народния театър (б.р. Мариус Донкин) аз по никакъв начин не харесвах нещата, които се случват там, и начина, по който той ръководи театъра, но имаше голяма част от екипа на театъра, които харесваха как той се справя. И всъщност моето решение беше, че в неговия период от 5 години аз няма да приема нито едно представление и не приех нито веднъж да участвам в този театър. И мисля, че това е най-достойното – просто станах и си заминах. Има достатъчно много сцени, има достатъчно много театри. Има достатъчно много сцени за изява, че ако някой не му отърва, просто да стане и да напусне. Това е моето мнение”, допълни Карамазов.
Той отговори и на въпрос, засягащ разнопосочните мнения и коментари по повод нападението над актрисата Дияна Димитрова, конфликтът ѝ с медиите и тезата, че покрай побоя над нея ще се възобнови темата за “Истанбулската конвенция”:
“Този скандал много прилича на другия скандал. И мога да кажа, че много често хората взимат отношение към нещо, което изобщо нито знаят за него, просто четат някакъв статус във Facebook, взимат го за чиста монета, и вече взимат страна, почват да пишат. Това са пълни глупости. Аз това го отдавам на интелигентност, такава някаква средна интелигентност на хората. Ако ти си над средната интелигентност, винаги ще си зададеш някакви въпроси.”
“Аз в момента не съм зависим от абсолютно никого и за мен най-големият успех е, че извоювах свободата си. Мога да правя каквото си пожелая, мога да говоря каквото си пожелая и не се страхувам от никого и от нищо. И това действително ми дава сериозен комфорт. Това е най-големият мой успех за последните 10 години – и като като човек, и като творец.”
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg