Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Виновен или невинен: Испанският съд обяви решението си за обвиненията срещу Неймар

Испанският съд обяви, че играчът на ПСЖ Неймар е невинен. Бразилецът беше оправдан по обвиненията за измама и корупция във връзка с трансфера му от Сантос в Барселона през 2013 година.
До обвиненията се стигна, след като бразилската компания DIS заяви, че не е получила полагащия й се дял от трансфера на Неймар в Барселона. От компанията поискаха пет години затвор както за Неймар, така и за баща му и бившите президенти на Барселона Сандро Росел и Хосеп Бартомеу. DIS пожела да получи и обезщетение от 34 млн. евро.
В първия ден на ноември прокуратурата обяви, че оттегля обвиненията, като в основата на това седи липсата на доказателства за извършване на споменатото престъпление.
Решението вече е потвърдено окончателно от испанския съд, който официално обяви, че „не е доказано, че е имало фалшив договор или че е искано умишлено да се навреди на DIS“. За невинни бяха обявени и останалите замесени.

✅| OFFICIAL: The Court of Barcelona acquits Neymar Jr. and the other defendants (Neymar’s father, Rosell, Bartomeu, FCB, Santos and the company of the Neymar) of the crimes of fraud and corruption between individuals. pic.twitter.com/fvoJnE8GCw
— Barça Buzz (@Barca_Buzz) December 13, 2022

Решението на съда е една добра новина за Неймар, който трябваше да се примири с отпадането от Световното първенство. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg