Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Винисиус се е съгласил на мега договор с Реал Мадрид с огромна освобождаваща клауза

Винисиус Жуниор беше може би най-добрият играч на Реал Мадрид през миналия сезон и следващия сезон ще му се отплати.  Бразилецът впечатли мнозина през миналата кампания, а неговите неуморни атаки по десния фланг често бяха разликата за „Лос Бланкос“.
Огромна клауза за откупуване в новия договор

Според Cadena SER той ще получи финансова компенсация за тази добра форма, като Реал Мадрид трябва да му предложи нов петгодишен договор. Допълва се, че той вече е сложил подписа си за подновяването, което ще повиши клаузата му за откупуване до 1 милиард евро и ще го задържи в клуба вероятно до 2028 г.
Един от най-големите проблеми, с които Реал Мадрид ще се сблъска, е приспособяването на дългосрочната цел Килиан Мбапе, който предпочита да действа отляво, а не през средата, където в момента е Винисиус. Изглежда, че Мбапе ще трябва да направи компромис по отношение на хода, който той наричаше своя мечтан трансфер по различни поводи. Тъй като Винисиус изглежда така, сякаш ще остане там в дългосрочен план. Според агент, който работи във ФИФА, Мбапе сериозно е успял да ядоса „хората в Катар“, а за подписа му ще се бори и Ливърпул с огромна оферта.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg