Вижте как Андреа се сбогува с Кубрат Пулев (ВИДЕО)

Макар че Андреа и Кубрат Пулев са разделени от 2020, тя реши официално да се сбогува с него. Преди часове поп-фолк певицата сподели в Instagram черно-бяло видео със стари кадри на тях двамата – от мачове на Кобрата, как го посреща на летището, от техни гостувания в телевизионни предавания. Песента на Палома Фейт „Only Love Can Hurt Like This“ звучи като фон.
„Сбогом“, написа звездата към долния клип.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Припомняме, че изпълнителката и боксьорът имаха дългогодишна връзка, която приключи преди няколко години. Тогава Андреа публично обяви, че той многократко ѝ е изневерявал. 
„Кубрат е любовта на живота ми дотук. След 13 години няма как и двамата да не изпитваме още чувства един към друг. Дълго време не бях готова да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора.“ Това каза певицата в края на ноември 2020 в откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо.
Наскоро стана ясно, че Андреа най-после отново е открила любовта. НАУЧЕТЕ ТУК КОЙ Е МЪЖЪТ ДО НЕЯ.
Кубрат Пулев също е повече от щастлив. Преди дни той изненада всички, като обяв, че не само има половинка, но също така е станал баща. НАУЧЕТЕ ТУК ПОЛА И ИМЕТО НА БЕБЕТО.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg