Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Видове верижки за дамски гривни

На пазара се предлагат различни видове верижки за дамски гривни. Всички те са с различни стилове и могат да паснат на всякакви тоалети. Нека ги разгледаме в тази стая.

Верижка тип въже
Този тип верижки са много популярни и се предлагат в голямо разнообразие от стилове и тежести. В класическата си форма въжените верижки са съставени от еднакви връзки, които са свързани с две други връзки наведнъж. Този дизайн придава на верижката прекрасен вид. 
Верижка „кутийки“
Независимо дали търсите сребърна верижка или сребърна гривна, верижката с кутийки е идеалният избор. Тази верига има едновременно класически и съвременен дизайн, който ще подобри всяка ежедневна визия. Нарича се така, тъй като елементи, от които е създадена тази гривна са в кубична форма. Те също могат да бъдат намерени в тънки и широки размери. Такива гривни са лесни за носене и изглеждат стилни, наслоени с други верижки и висулки. Освен това са издръжливи и не се чупят лесно. Можете да добавите различни висулки към тях за персонализиран вид. 

Верига Фигаро
Независимо дали търсите изящно бижу или нещо изтънчено, веригата Figaro е идеалното решение за вашия стил. Класическата верига е направена от различни звена, които варират по размер и форма, което я прави достатъчно гъвкава, за да се носи с почти всичко.
Веригите Figaro са направени от по-дебели нишки и често са украсени с диамантено изрязани връзки. Този дизайн ги прави особено здрави и издръжливи. Те също са лесни за подмяна, ако връзката се счупи.
Сребърните гривни с плетка Фигаро са изключително популярни и може да ги откриете в различни дизайни. 
Верижка рибена кост
Независимо дали сте любител на бижутата или просто търсите страхотен подарък, верижката за гривна срибена кост може да бъде отговорът на всичките ви проблеми с дизайна. Този класически дизайн е вечен и многофункционален. Можете да го носите самостоятелно или да го наслоите с други гривни.
Най-впечатляващата част от тази гривна е майсторската изработка. Изработен е от интересно преплетени нишки, като плетката наподобява рибена кост. Този стил също е регулируем, така че можете да изберете идеалната си форма. 

Верижка тип змия
Мнозина смятат змийската верига за най-сексапилната и женствена верижка. Гладката верига, съставена от малки брънки, наподобява с вида и движенията си змия. Красивият вид на змийската верига допълва меката фигура на женското тяло. Тъй като гривните със змийски вериги обикновено са тънки и изящни, те са идеални за подреждане и наслояване.
Византийска верижка
Византийските верижки съществуват от 300 г. пр. н. е. и е лесно да се разбере защо този стил е издържал толкова дълго. Сложна, здрава и царствена, тази верижка има смело присъствие и прави изявление сама по себе си. Поради по-тежкия профил на тази верига, тя обикновено не е подходяща за нанизване с висулка.

Разбира се, това са само малка част от всички възможни видове плетки за дамски гривни. Ако искате да намерите своята бързо и лесно, доверете се на My Silver. Разгледайте техните предложения на https://mysilver.bg/.
The post Видове верижки за дамски гривни appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg