Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ВИДЕО: 10-годишният Джамал Мусиала все така наказва противниковите защитници

Германия изобщо не убеди, че заслужава мястото си на Световното първенство в Катар и отпадна от надпреварата още в групите. Това е втори поред подобен срам за Бундестима след позорното отпадане от Мондиала през 2018 г. в Русия.
Едва ли лесно могат да бъдат изтъкнати добри примери от германския тим на финалите. Един от тях определено е един от най-обещаващите новоизгряващи таланти на германския и световния футбол – Джамал Мусиала, 
19-годишният нападател впечатли света с изявите си. Той притежава скорост, много добра техника и поглед върху играта. Това обаче не изненадва треньорите, които са били с него още в началото на кариерата му.
Видео показва как още 10-годишният Джамал преминава през противниковите защитници като през конуси, за да реализира. Техниката на младока е определено едно от нещата, които липсват на Маншафта, както и на неговия отбор Байерн Мюнхен. Само времето ще покаже дали Мусиала ще запише името си със златни букви във футбола, а предвид видяното до момента, това е много вероятно.
Ето как нападателят “развинти” играчите на Япония на Мондиала

Run it back to 2014, when Jamal Musiala was just 10-years old. Star in the making. @EFL pic.twitter.com/fiPEBK7nAT
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 3, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg